Tilauksesta suklaakakkua 2 vuotiaalle pojalle. Kakku on gluteeniton.

Vuokana 24cm kokoinen irtopohjavuoka

Pohjat: 2x4 munan kaakao-kääretorttupohja

4munaa

1,5 dl sokeria

Nämä vaahdotetaan ja lisätään yhdistetyt kuivat aineet

½ dl perunajauhoja

½ dl tummaa kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

Paistetaan 225 asteessa n.8-10 min

1247395693_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Täytteenä:

1,5 prk Flora vispi

½ prk Flora vanilla

Nämä vaahdotetaan ja lisätään sulatettu suklaa

100 g tumma suklaa

50 g valkoinen suklaa

Pursotukset: 1 prk Flora vispi, 100 g sulatettu tumma suklaa pursotettu koripunostyllalla

1247395733_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva on tehty suklaasiirtokuva-arkilla ja siihen käytin Ullanunelmasta ostettua valkoista Candy meltsiä